Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Všeobecná ustanovení.
NORMA vydána dne 23.9.1988
Označení normy: ČSN 560146-1
Třídící znak: 560146
Katalogové číslo: 29414
Datum vydání normy: 23.9.1988
Kód zboží: NS-130520
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Cukr a výrobky z cukru
Obiloviny, luštěniny a z nich získávané produkty
Tato norma platí pro fyzikální, fyzikálně-chemické a chemické zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Norma tedy obsahuje obecné postupy pro normalizované metody zjišťování (ověřování) některých kvalitativních znaků (jakosti) významných pro hygienu výživy. ČSN 56 0146-1 byla schválena 23.9.1988 a nabyla účinnosti od 1.12.1989. Nahradila čl. 1 až 6 ČSN 56 0146 z 22.10.1964
1.11.1997
1.9.1995
1.9.1995
1.9.1995
1.9.1995
1.9.1995
Poslední aktualizace: 26.12.2024 (Počet položek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.