Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 1: Všeobecná ustanovení.
NORMA vydána dne 1.9.1995
Označení normy: ČSN 560130-1
Třídící znak: 560130
Katalogové číslo: 18273
Datum vydání normy: 1.9.1995
Kód zboží: NS-130507
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Obiloviny, luštěniny a z nich získávané produkty
Cukr a výrobky z cukru
Tato první část normy obsahuje všeobecná ustanovení, která se vztahují na všechny další části ČSN 56 0130. Norma obsahuje tyto kapitoly: kapitolu 1 - Předmět normy, kapitolu 2 - Rozsah použití, kapitolu 3 - Chemikálie a činidla, kapitolu 4 - Přístroje a pomůcky, kapitolu 5 - Pracovní postup, kapitolu 6 - Vyjadřování výsledků a kapitolu 7 - Protokol o zkoušce. Hlavní obecné požadavky na zkoušky - jak patrno z přehledu kapitol - jsou (podrobně) popsány. Norma tedy stanovuje zásady pro postupy při provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0130-1 byla vydána v září 1995. Nahradila kapitolu I, čl. 1 až 5, ČSN 56 0130 z 16.7.1970
NEPLATNÁ
1.2.1995
NEPLATNÁ
1.2.1995
1.11.1995
1.3.2006
1.3.2006
NEPLATNÁ
1.1.1995
Poslední aktualizace: 26.12.2024 (Počet položek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.