Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Část 17: Stanovení obsahu sušiny (A. Metoda sušení za sníženého tlaku, B. Refraktometrická metoda).
NORMA vydána dne 1.3.2006
Označení normy: ČSN 560160-17
Třídící znak: 560160
Katalogové číslo: 75149
Datum vydání normy: 1.3.2006
Kód zboží: NS-130535
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Cukr a výrobky z cukru
Norma specifikuje postupy stanovení sušiny v některých cukrech určených k lidské spotřebě metodou za sníženého tlaku při 70 st. C (část A) a metodou refraktometrickou (část B).
NEPLATNÁ
1.9.1994
NEPLATNÁ
1.9.1994
NEPLATNÁ
1.2.1995
NEPLATNÁ
1.2.1995
1.11.1995
1.3.2006
Poslední aktualizace: 04.11.2024 (Počet položek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.