Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 16: Stanovení nerozpustných látek.
NORMA vydána dne 1.11.1995
Označení normy: ČSN 560160-16
Třídící znak: 560160
Katalogové číslo: 18385
Datum vydání normy: 1.11.1995
Kód zboží: NS-130534
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato šestnáctá část normy se používá pro stanovení nerozpustných látek v cukru vážkovou metodou za standardních podmínek. Norma obsahuje tyto kapitoly: kapitolu 1 - Předmět normy, kapitolu 2 - Podstata metody, kapitolu 3 - Přístroje a pomůcky, kapitolu 4 - Chemikálie a činidla, kapitolu 5 - Vzorkování, kapitolu 6 - Příprava ke zkoušce, kapitolu 7 - Postup zkoušky, kapitolu 8 - Vyjádření výsledků a kapitolu 9 - Protokol o zkoušce. Podstata metody a postup při provádění normalizované zkoušky je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0160-16 byla vydána v listopadu 1995. Nahradila čl. 37 ČSN 56 0160 - Metody zkoušení cukrovarských výrobků z 12.10.1971
NEPLATNÁ
1.11.1995
1.10.1996
NEPLATNÁ
1.10.1996
NEPLATNÁ
1.8.1996
1.4.2011
1.3.1994
Poslední aktualizace: 26.12.2024 (Počet položek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.