Norma STN ISO 1442 1.11.2001 náhled

STN ISO 1442 (570159)

Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu vody (Referenčná metóda).

Automaticky přeložený název:

Maso a masné výrobky. Stanovení obsahu vody (Referenční metoda).



NORMA vydána dne 1.11.2001


Jazyk
Provedení
DostupnostProdej skončil
CenaNA DOTAZ bez DPH
NA DOTAZ

Informace o normě:

Označení normy: STN ISO 1442
Třídící znak: 570159
Katalogové číslo: 83078
Datum vydání normy: 1.11.2001
Kód zboží: NS-543464
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN

Kategorie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotace textu normy STN ISO 1442 (570159):

Táto medzinárodná norma špecifikuje referenčnú metódu na stanovenie obsahu vody v mäse a v mäsových výrobkoch.

Doporučujeme:

EviZak - všechny zákony včetně jejich evidence na jednom místě

Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.