Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu vody (Referenčná metóda).
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky. Stanovení obsahu vody (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 1.11.2001
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NA DOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN ISO 1442
Třídící znak: 570159
Katalogové číslo: 83078
Datum vydání normy: 1.11.2001
Kód zboží: NS-543464
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Táto medzinárodná norma špecifikuje referenčnú metódu na stanovenie obsahu vody v mäse a v mäsových výrobkoch.
1.2.1986
1.6.2010
1.11.2001
1.2.1986
1.2.1986
1.10.1984
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 30.06.2024 (Počet položek: 2 329 250)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.