Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Stanovenie obsahu vody. Rozhodcovská metóda.
Automaticky přeložený název:
Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Stanovení obsahu vody. Rozhodčí metoda.
NORMA vydána dne 1.2.1986
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NA DOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ | |
|
Označení normy: STN 570154
Třídící znak: 570154
Katalogové číslo: 65260
Datum vydání normy: 1.2.1986
Kód zboží: NS-500393
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Stanovenie obsahu vody. Rozhodcovská metóda.
Změna vydána dne 1.11.2001
Vybrané provedení:1.11.1999
1.11.1999
1.1.1999
1.1.1999
1.3.2006
1.3.2006
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 04.11.2024 (Počet položek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.