Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Stroje a zariadenia na spracovanie mäsa. Stanovenie oteplenia mäsa. Skúšobná metóda.
Automaticky přeložený název:
Stroje a zařízení na zpracování masa. Stanovení oteplení masa. Zkušební metoda.
NORMA vydána dne 1.1.1999
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NADOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN 535005
Třídící znak: 535005
Katalogové číslo: 12909
Datum vydání normy: 1.1.1999
Kód zboží: NS-500013
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Zkušební podmínky a postupy všeobecně
Vlastnosti a konstrukce strojů, přístrojů, zařízení
Maso, masné výrobky
Norma určuje maximálnu konečnú hodnotu teploty spracúvanej mäsovej suroviny a maximálnu hodnotu oteplenia tejto suroviny počas jej technologického spracovania rezaním, miešaním a narážkami.
1.2.1986
1.2.1986
1.11.2001
1.10.1984
1.10.1984
1.10.1984
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 23.12.2024 (Počet položek: 2 217 157)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.