Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Stanovenie obsahu škrobu.
Automaticky přeložený název:
Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Stanovení obsahu škrobu.
NORMA vydána dne 1.2.1986
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NADOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN 570157
Třídící znak: 570157
Katalogové číslo: 65264
Datum vydání normy: 1.2.1986
Kód zboží: NS-500395
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
1.10.1984
1.10.1984
NEPLATNÁ
1.3.1962
1.1.2011
1.12.2002
1.12.2002
Poslední aktualizace: 23.12.2024 (Počet položek: 2 217 157)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.