Norma STN 570166 1.10.1984 náhled

STN 570166 (570166)

Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Metóda stanovenia pH.

Automaticky přeložený název:

Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Metoda stanovení pH.



NORMA vydána dne 1.10.1984


Jazyk
Provedení
DostupnostProdej skončil
CenaNA DOTAZ bez DPH
NA DOTAZ

Informace o normě:

Označení normy: STN 570166
Třídící znak: 570166
Katalogové číslo: 65278
Datum vydání normy: 1.10.1984
Kód zboží: NS-500404
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN

Doporučujeme obdobnou normu!

ČSN 570166 (31.10.1984)

Kategorie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

K této normě náleží tyto změny:

STN 570166:1984/1 (570166) Změna

Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Metóda stanovenia pH.

Změna vydána dne 1.5.1999

Vybrané provedení:
Slovensky -
Tištěné (NA DOTAZ)


Zobrazit všechny technické informace
NA DOTAZ


Prodej skončil

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.