Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Metóda stanovenia pH.
Automaticky přeložený název:
Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Metoda stanovení pH.
NORMA vydána dne 1.10.1984
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NA DOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ | |
|
Označení normy: STN 570166
Třídící znak: 570166
Katalogové číslo: 65278
Datum vydání normy: 1.10.1984
Kód zboží: NS-500404
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Metóda stanovenia pH.
Změna vydána dne 1.5.1999
Vybrané provedení:1.2.1986
1.6.2010
1.11.2001
1.2.1986
1.2.1986
1.11.2001
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 04.11.2024 (Počet položek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.