Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Metoda stanovení pH.
NORMA vydána dne 31.10.1984
Označení normy: ČSN 570166
Třídící znak: 570166
Katalogové číslo: 29549
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 31.10.1984
Kód zboží: NS-131003
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 24.11.2025 (Počet položek: 2 248 352)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.