Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Stroje a zariadenia na spracovanie mäsa. Skúšobná metóda na stanovenie teplôt pri tepelnom spracovaní mäsových výrobkov.
Automaticky přeložený název:
Stroje a zařízení na zpracování masa. Zkušební metoda pro stanovení teplot při tepelném zpracování masných výrobků.
NORMA vydána dne 1.1.1999
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NADOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN 535006
Třídící znak: 535006
Katalogové číslo: 12908
Datum vydání normy: 1.1.1999
Kód zboží: NS-500014
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Zkušební podmínky a postupy všeobecně
Vlastnosti a konstrukce strojů, přístrojů, zařízení
Maso, masné výrobky
Norma určuje skúšobnú metódu na zisťovanie teplôt pri tepelnom spracovaní mäsových výrobkov vo varných vaniach a údením v komorových udiarňach.
1.11.1999
1.1.1999
1.3.2006
1.3.2006
1.7.1965
1.4.1988
Poslední aktualizace: 23.12.2024 (Počet položek: 2 217 157)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.