Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Stanovenie obsahu vody. Rozhodcovská metóda.
Automaticky přeložený název:
Metody zkoušení výrobků z masa a sterilizovaných pokrmů v konzervách. Stanovení obsahu vody. Rozhodčí metoda.
NORMA vydána dne 1.11.2001
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NADOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN 570154:1986/1
Třídící znak: 570154
Katalogové číslo: 84819
Poznámka: Změna
Datum vydání normy: 1.11.2001
Kód zboží: NS-500392
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Stanovenie obsahu vody. Rozhodcovská metóda.
Norma vydána dne 1.2.1986
Vybrané provedení:Poslední aktualizace: 26.12.2024 (Počet položek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.