Norma STN ISO 937 1.11.2001 náhled

STN ISO 937 (570156)

Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu dusíka (Referenčná metóda).

Automaticky přeložený název:

Maso a masné výrobky. Stanovení obsahu dusíku (Referenční metoda).



NORMA vydána dne 1.11.2001


Jazyk
Provedení
DostupnostProdej skončil
CenaNA DOTAZ bez DPH
NA DOTAZ

Informace o normě:

Označení normy: STN ISO 937
Třídící znak: 570156
Katalogové číslo: 83079
Datum vydání normy: 1.11.2001
Kód zboží: NS-545444
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN

Doporučujeme obdobnou normu!

ČSN ISO 937 (01.06.2002)

Kategorie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotace textu normy STN ISO 937 (570156):

Táto medzinár. norma špecifikuje referenčnú metódu na stanovenie obsahu dusíka v mäse a mäsových výrobkoch.

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.