Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu dusíka (Referenčná metóda).
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky. Stanovení obsahu dusíku (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 1.11.2001
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NA DOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN ISO 937
Třídící znak: 570156
Katalogové číslo: 83079
Datum vydání normy: 1.11.2001
Kód zboží: NS-545444
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Táto medzinár. norma špecifikuje referenčnú metódu na stanovenie obsahu dusíka v mäse a mäsových výrobkoch.
1.3.1962
1.1.2011
1.12.2002
1.12.2002
1.12.2002
NEPLATNÁ
1.12.2002
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 04.11.2024 (Počet položek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.