Norma STN ISO 2917 1.6.2010 náhled

STN ISO 2917 (570155)

Mäso a mäsové výrobky. Merania pH. Referenčná metóda.

Automaticky přeložený název:

Maso a masné výrobky. Měření pH. Referenční metoda.



NORMA vydána dne 1.6.2010


Jazyk
Provedení
DostupnostProdej skončil
CenaNADOTAZ bez DPH
NA DOTAZ

Informace o normě:

Označení normy: STN ISO 2917
Třídící znak: 570155
Katalogové číslo: 110770
Datum vydání normy: 1.6.2010
Kód zboží: NS-543817
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN

Doporučujeme obdobnou normu!

ČSN ISO 2917 (01.01.2016)

Kategorie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotace textu normy STN ISO 2917 (570155):

Táto medzinárodná norma špecifikuje referenčnú metódu na meranie pH všetkých druhov mäsa a mäsových výrobkov, vrátane hydiny.

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.