Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mäso a mäsové výrobky. Merania pH. Referenčná metóda.
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky. Měření pH. Referenční metoda.
NORMA vydána dne 1.6.2010
Jazyk | |
Provedení |
|
Dostupnost | Prodej skončil |
Cena | NA DOTAZ bez DPH |
NA DOTAZ |
Označení normy: STN ISO 2917
Třídící znak: 570155
Katalogové číslo: 110770
Datum vydání normy: 1.6.2010
Kód zboží: NS-543817
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Slovenská technická norma
Kategorie: Technické normy STN
Táto medzinárodná norma špecifikuje referenčnú metódu na meranie pH všetkých druhov mäsa a mäsových výrobkov, vrátane hydiny.
1.1.1999
1.1.1999
1.3.2006
1.3.2006
1.7.1965
1.4.1988
Poslední aktualizace: 04.11.2024 (Počet položek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.