Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Maso a masné výrobky - Měření pH - Referenční metoda.
NORMA vydána dne 1.1.2016
Označení normy: ČSN ISO 2917
Třídící znak: 570166
Katalogové číslo: 99092
Datum vydání normy: 1.1.2016
Kód zboží: NS-623821
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato norma specifikuje metodu pro stanovení pH v mase a masných výrobcích. Tato metoda je použitelná pro výrobky, které mohou být homogenizovány a také jako nedestruktivní měření na celých jatečně upravených tělech, čtvrtích a svalech
Poslední aktualizace: 04.11.2024 (Počet položek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.