Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable products — Determination of zinc content — Part 3: Dithizone spectrometric method
Automaticky přeložený název:
Ovocné a zeleninové výrobky - Stanovení obsahu zinku - Část 3: Metoda dithizonu spektrometrie
NORMA vydána dne 1.12.1983
Označení normy: ISO 6636-3:1983
Datum vydání normy: 1.12.1983
Kód zboží: NS-434093
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method consists in decomposing of organic matter, neutralizing of the solution obtained, adding of 1,5-diphenylthiocabazone solution, extracting of the zinc complex thus furmed with chloroform and measuring of the absorbance of the extract at a wavelength of 538 nm.
1.9.1984
1.12.1982
1.11.1984
24.4.1986
1.10.1981
1.5.1984
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 04.11.2024 (Počet položek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.