Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruits, vegetables and derived products — Determination of mercury content — Flameless atomic absorption method
Automaticky přeložený název:
Ovoce, zelenina a odvozené výrobky - Stanovení obsahu rtuti - Bezplamenné atomové absorpční metoda
NORMA vydána dne 1.5.1984
Označení normy: ISO 6637:1984
Datum vydání normy: 1.5.1984
Kód zboží: NS-434094
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method consists in decomposing of organic matter in a sulfuric-nitric acid medium, reducing of mercury(II) to metallic mercury by the action of tin(II)chloride, entraining of the mercury vapour by a current of air and determing in an enclosed apparatus.
Poslední aktualizace: 25.04.2025 (Počet položek: 2 197 372)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.