Norma ISO 6637:1984 1.5.1984 náhled

ISO 6637:1984

Fruits, vegetables and derived products — Determination of mercury content — Flameless atomic absorption method

Automaticky přeložený název:

Ovoce, zelenina a odvozené výrobky - Stanovení obsahu rtuti - Bezplamenné atomové absorpční metoda



NORMA vydána dne 1.5.1984


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 309.20 bez DPH
1 309.20

Informace o normě:

Označení normy: ISO 6637:1984
Datum vydání normy: 1.5.1984
Kód zboží: NS-434094
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Anotace textu normy ISO 6637:1984 :

Description / Abstract: The method consists in decomposing of organic matter in a sulfuric-nitric acid medium, reducing of mercury(II) to metallic mercury by the action of tin(II)chloride, entraining of the mercury vapour by a current of air and determing in an enclosed apparatus.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.