Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruits, vegetables and derived products — Determination of zinc content — Part 2: Atomic absorption spectrometric method
Automaticky přeložený název:
Ovoce, zelenina a odvozené výrobky - Stanovení obsahu zinku - Část 2: Atomová absorpční spektrometrie metoda
NORMA vydána dne 1.10.1981
Označení normy: ISO 6636-2:1981
Datum vydání normy: 1.10.1981
Kód zboží: NS-434092
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method consists is decomposing of organic matter by a dry or wet method and determing of the Zn + cation by a suitable spectrometer. For some liquid samples the determination may be carried out directly, without previous decomposition.
1.8.1981
1.8.1981
1.9.1981
1.8.1981
9.10.1986
1.11.1984
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 03.11.2024 (Počet položek: 2 209 203)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.