Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruits, vegetables and derived products — Determination of zinc content — Part 2: Atomic absorption spectrometric method
Automaticky přeložený název:
Ovoce, zelenina a odvozené výrobky - Stanovení obsahu zinku - Část 2: Atomová absorpční spektrometrie metoda
NORMA vydána dne 1.10.1981
Označení normy: ISO 6636-2:1981
Datum vydání normy: 1.10.1981
Kód zboží: NS-434092
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method consists is decomposing of organic matter by a dry or wet method and determing of the Zn + cation by a suitable spectrometer. For some liquid samples the determination may be carried out directly, without previous decomposition.
1.8.1981
1.8.1981
1.9.1981
1.8.1981
9.10.1986
1.11.1984
Poslední aktualizace: 09.03.2025 (Počet položek: 2 231 932)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.