Norma ISO 5522:1981 1.9.1981 náhled

ISO 5522:1981

Fruits, vegetables and derived products — Determination of total sulphur dioxide content

Automaticky přeložený název:

Ovoce, zelenina a dřevařské výrobky - Stanovení celkového obsahu oxidu siřičitého



NORMA vydána dne 1.9.1981


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2 030.60 bez DPH
2 030.60

Informace o normě:

Označení normy: ISO 5522:1981
Datum vydání normy: 1.9.1981
Kód zboží: NS-433009
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Anotace textu normy ISO 5522:1981 :

Description / Abstract: The method consists in acidifying and heating a test portion, entraining, in a current of nitrogen, the gas liberated, absorbing and oxidizing the gas by bubbling it through a neutral, dilute hydrogen peroxide solution, then determining the sulphuric acid thus formed using standard volumetric sodium hydroxide solution. Verification of the determination is described in the annexes A and B, respectively.

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.