Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruits, vegetables and derived products — Determination of total sulphur dioxide content
Automaticky přeložený název:
Ovoce, zelenina a dřevařské výrobky - Stanovení celkového obsahu oxidu siřičitého
NORMA vydána dne 1.9.1981
Označení normy: ISO 5522:1981
Datum vydání normy: 1.9.1981
Kód zboží: NS-433009
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method consists in acidifying and heating a test portion, entraining, in a current of nitrogen, the gas liberated, absorbing and oxidizing the gas by bubbling it through a neutral, dilute hydrogen peroxide solution, then determining the sulphuric acid thus formed using standard volumetric sodium hydroxide solution. Verification of the determination is described in the annexes A and B, respectively.
1.10.1981
19.11.2003
15.1.2008
6.8.1998
6.8.1998
1.7.1977
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 03.11.2024 (Počet položek: 2 209 203)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.