Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruits and vegetables — Physical conditions in cold stores — Definitions and measurement
Automaticky přeložený název:
Ovoce a zelenina - Fyzikální stav chladírnách - Definice a měření
NORMA vydána dne 1.10.1981
Označení normy: ISO 2169:1981-ed.2.0
Datum vydání normy: 1.10.1981
Kód zboží: NS-429119
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: Defines physical factors usually employed in the industrial cold storage, such as temperature, relative humidity, air-circulation ratio, rate of air change, and provides information concerning their measurement, inclusive suitable instruments.
1.8.1981
1.9.1981
1.8.1981
9.10.1986
1.11.1984
21.5.1992
Poslední aktualizace: 01.11.2024 (Počet položek: 2 208 817)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.