Norma ISO 2169:1981-ed.2.0 1.10.1981 náhled

ISO 2169:1981-ed.2.0

Fruits and vegetables — Physical conditions in cold stores — Definitions and measurement

Automaticky přeložený název:

Ovoce a zelenina - Fyzikální stav chladírnách - Definice a měření



NORMA vydána dne 1.10.1981


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 309.20 bez DPH
1 309.20

Informace o normě:

Označení normy: ISO 2169:1981-ed.2.0
Datum vydání normy: 1.10.1981
Kód zboží: NS-429119
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Anotace textu normy ISO 2169:1981-ed.2.0 :

Description / Abstract: Defines physical factors usually employed in the industrial cold storage, such as temperature, relative humidity, air-circulation ratio, rate of air change, and provides information concerning their measurement, inclusive suitable instruments.

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.