Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruits and vegetables — Physical conditions in cold stores — Definitions and measurement
Automaticky přeložený název:
Ovoce a zelenina - Fyzikální stav chladírnách - Definice a měření
NORMA vydána dne 1.10.1981
Označení normy: ISO 2169:1981-ed.2.0
Datum vydání normy: 1.10.1981
Kód zboží: NS-429119
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: Defines physical factors usually employed in the industrial cold storage, such as temperature, relative humidity, air-circulation ratio, rate of air change, and provides information concerning their measurement, inclusive suitable instruments.
1.8.1981
1.9.1981
1.8.1981
9.10.1986
1.11.1984
21.5.1992
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 10.01.2025 (Počet položek: 2 218 439)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.