Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Liquid fruit and vegetable products — Determination of sulphur dioxide content (Routine method)
Automaticky přeložený název:
Tekuté ovoce a zeleniny - Stanovení obsahu oxidu siřičitého (Rutinní metoda)
NORMA vydána dne 1.8.1981
Označení normy: ISO 5523:1981
Datum vydání normy: 1.8.1981
Kód zboží: NS-433010
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: The determination of free sulphur dioxide consists in direkt iodometric titration of the product at a pH between 0,7 and 1, followed by blank titration of the product, freed from sulphur dioxide by boiling under reflux or by binding its free sulphur dioxide content with an exess of acetaldehyde or propioaldehyde. The bond sulphur dioxide is determined after titration of free compound, rendering of the produkt alkaline and titration of the sulphur dioxideliberated by hydrolysis with iodine in an acid medium.
28.11.1991
1.12.1982
8.6.1989
1.10.1981
19.11.2003
15.1.2008
Poslední aktualizace: 03.11.2024 (Počet položek: 2 209 203)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.