Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruits and vegetables — Morphological and structural terminology
Automaticky přeložený název:
Ovoce a zelenina - morfologická a strukturální terminologie
NORMA vydána dne 8.6.1989
Označení normy: ISO 1956-2:1989
Datum vydání normy: 8.6.1989
Kód zboží: NS-428468
Počet stran: 31
Přibližná hmotnost: 93 g (0.21 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Ovoce, zelenina a z nich získávané produkty obecně
Potravinářská technologie (názvosloví)
Description / Abstract: Consists of two parts. Gives an illustrated survey of 27 species. For each the botanical name is given first, followed by the common name in English, French and Russian. Includes, in addition, alphabetical indices in the three languages.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 01.11.2024 (Počet položek: 2 208 817)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.