Norma ISO 2173:2003-ed.2.0 19.11.2003 náhled

ISO 2173:2003-ed.2.0

Fruit and vegetable products — Determination of soluble solids — Refractometric method

Automaticky přeložený název:

Ovocné a zeleninové výrobky - Stanovení rozpustných pevných látek - Refraktometrické metoda



NORMA vydána dne 19.11.2003


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2014.80 bez DPH
2 014.80

Informace o normě:

Označení normy: ISO 2173:2003-ed.2.0
Datum vydání normy: 19.11.2003
Kód zboží: NS-429125
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Anotace textu normy ISO 2173:2003-ed.2.0 :

Description / Abstract: ISO 2173:2003 specifies a refractometric method for the determination of the soluble solids in fruit and vegetable products. This method is particularly applicable to thick products, to products containing suspended matter, and to products rich in sugar. If the products contain other dissolved substances, the results will be only approximate; nevertheless, for convenience the result obtained by this method can be considered conventionally as the soluble solids content.

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.