Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable products — Determination of soluble solids — Refractometric method
Automaticky přeložený název:
Ovocné a zeleninové výrobky - Stanovení rozpustných pevných látek - Refraktometrické metoda
NORMA vydána dne 19.11.2003
Označení normy: ISO 2173:2003-ed.2.0
Datum vydání normy: 19.11.2003
Kód zboží: NS-429125
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: ISO 2173:2003 specifies a refractometric method for the determination of the soluble solids in fruit and vegetable products. This method is particularly applicable to thick products, to products containing suspended matter, and to products rich in sugar. If the products contain other dissolved substances, the results will be only approximate; nevertheless, for convenience the result obtained by this method can be considered conventionally as the soluble solids content.
1.10.1981
15.1.2008
6.8.1998
6.8.1998
1.7.1977
1.2.1979
Poslední aktualizace: 01.11.2024 (Počet položek: 2 208 817)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.