Norma ISO 3659:1977 1.7.1977 náhled

ISO 3659:1977

Fruits and vegetables — Ripening after cold storage

Automaticky přeložený název:

Ovoce a zelenina - Zrání po skladování v chladu



NORMA vydána dne 1.7.1977


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 309.20 bez DPH
1 309.20

Informace o normě:

Označení normy: ISO 3659:1977
Datum vydání normy: 1.7.1977
Kód zboží: NS-431448
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Anotace textu normy ISO 3659:1977 :

Description / Abstract: The techniques are given for information only. The methods describe the aim of the ripening, temperature zones to be considered, the influence of various factors, optimum conditions, the use of adjuncts, such as ethylene or atmospheres enriched by oxygen. Two figures show diagrams of ripening rooms.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.