Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruits and vegetables — Ripening after cold storage
Automaticky přeložený název:
Ovoce a zelenina - Zrání po skladování v chladu
NORMA vydána dne 1.7.1977
Označení normy: ISO 3659:1977
Datum vydání normy: 1.7.1977
Kód zboží: NS-431448
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: The techniques are given for information only. The methods describe the aim of the ripening, temperature zones to be considered, the influence of various factors, optimum conditions, the use of adjuncts, such as ethylene or atmospheres enriched by oxygen. Two figures show diagrams of ripening rooms.
1.11.1983
5.1.2005
5.1.2005
1.11.1981
1.9.1984
1.12.1982
Poslední aktualizace: 03.11.2024 (Počet položek: 2 209 203)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.