Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable products — Determination of benzoic acid content (benzoic acid contents greater than 200 mg per litre or per kilogram) — Molecular absorption spectrometric method
Automaticky přeložený název:
Ovocné a zeleninové výrobky - Stanovení obsahu kyseliny benzoové (obsah kyseliny benzoové větší než 200 mg na litr nebo kilogram) - Molekulární absorpční spektrometrie metodou
NORMA vydána dne 1.11.1983
Označení normy: ISO 6560:1983
Datum vydání normy: 1.11.1983
Kód zboží: NS-434008
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method consists in extracting the acid from an acidified test portion using diethyl ether, nitrating followed by reduction and Mohlers reaction modified with hydroxylaminehydrochloride, measuring the absorbance of the red complex obtained with a suitable spectrometer. For determining lower concentrations, see ISO 5518.
Poslední aktualizace: 09.03.2025 (Počet položek: 2 231 932)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.