Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruits, vegetables and derived products — Determination of cadmium content — Part 2: Method using flame atomic absorption spectrometry
Automaticky přeložený název:
Ovoce, zelenina a odvozené výrobky - Stanovení obsahu kadmia - Část 2: Metoda plamenové atomové absorpční spektrometrie
NORMA vydána dne 5.1.2005
Označení normy: ISO 6561-2:2005
Datum vydání normy: 5.1.2005
Kód zboží: NS-434010
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: ISO 6561-2:2005 specifies an atomic absorption spectrometric method for the determination of the cadmium content of fruits, vegetables and derived products.
Poslední aktualizace: 09.03.2025 (Počet položek: 2 231 932)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.