Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruits, vegetables and derived products — Determination of volatile acidity
Automaticky přeložený název:
Ovoce, zelenina a dřevařské výrobky - Stanovení těkavých kyselin
NORMA vydána dne 1.11.1981
Označení normy: ISO 6632:1981
Datum vydání normy: 1.11.1981
Kód zboží: NS-434087
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method consists in acidifying a test portion with tartaric acid, entraining the volatile acids by steam distillation and titrating the distillate with standard volumetric sodium hydroxide solution in the presence of phenolphthalein as an indicator. The method is applicable to all fresh products, to products preserved without chemical preservatives, and to products to which sulphur dioxide has been added.
Poslední aktualizace: 09.03.2025 (Počet položek: 2 231 932)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.