Norma ISO 6632:1981 1.11.1981 náhled

ISO 6632:1981

Fruits, vegetables and derived products — Determination of volatile acidity

Automaticky přeložený název:

Ovoce, zelenina a dřevařské výrobky - Stanovení těkavých kyselin



NORMA vydána dne 1.11.1981


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2 030.60 bez DPH
2 030.60

Informace o normě:

Označení normy: ISO 6632:1981
Datum vydání normy: 1.11.1981
Kód zboží: NS-434087
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Anotace textu normy ISO 6632:1981 :

Description / Abstract: The method consists in acidifying a test portion with tartaric acid, entraining the volatile acids by steam distillation and titrating the distillate with standard volumetric sodium hydroxide solution in the presence of phenolphthalein as an indicator. The method is applicable to all fresh products, to products preserved without chemical preservatives, and to products to which sulphur dioxide has been added.

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.