Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruits, vegetables and derived products — Determination of lead content — Flameless atomic absorption spectrometric method
Automaticky přeložený název:
Ovoce, zelenina a odvozené výrobky - Stanovení obsahu olova - Bezplamenné metoda atomové absorpční spektrometrie
NORMA vydána dne 1.9.1984
Označení normy: ISO 6633:1984
Datum vydání normy: 1.9.1984
Kód zboží: NS-434088
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method consists in decomposing the organic matter in a nitric acid medium at high temperature and under pressure, and determining the lead(II) cation with a suitable spectrometer after the addition of orthophosphoric acid.
1.5.1984
21.11.1985
1.10.1984
1.12.1983
3.11.1988
18.9.1986
Poslední aktualizace: 03.11.2024 (Počet položek: 2 209 203)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.