Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruits, vegetables and derived products — Determination of lead content — Flameless atomic absorption spectrometric method
Automaticky přeložený název:
Ovoce, zelenina a odvozené výrobky - Stanovení obsahu olova - Bezplamenné metoda atomové absorpční spektrometrie
NORMA vydána dne 1.9.1984
Označení normy: ISO 6633:1984
Datum vydání normy: 1.9.1984
Kód zboží: NS-434088
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method consists in decomposing the organic matter in a nitric acid medium at high temperature and under pressure, and determining the lead(II) cation with a suitable spectrometer after the addition of orthophosphoric acid.
1.5.1984
21.11.1985
1.10.1984
1.12.1983
3.11.1988
18.9.1986
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 09.03.2025 (Počet položek: 2 231 932)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.