Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable products — Determination of formic acid content — Part 1: Gravimetric method
Automaticky přeložený název:
Ovocné a zeleninové produkty - Stanovení obsahu kyseliny mravenčí - Část 1: Gravimetrická metoda
NORMA vydána dne 21.11.1985
Označení normy: ISO 6638-1:1985
Datum vydání normy: 21.11.1985
Kód zboží: NS-434095
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method consists in quantitative entraining by steam of the acid present in a test portion and reducing of mercury(II)chloride by the acid to mercury(I)chloride, followed by determing of the acid content from the yield of the mercury(I)chloride.
Poslední aktualizace: 04.11.2024 (Počet položek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.