Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable products — Determination of formic acid content — Part 1: Gravimetric method
Automaticky přeložený název:
Ovocné a zeleninové produkty - Stanovení obsahu kyseliny mravenčí - Část 1: Gravimetrická metoda
NORMA vydána dne 21.11.1985
Označení normy: ISO 6638-1:1985
Datum vydání normy: 21.11.1985
Kód zboží: NS-434095
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method consists in quantitative entraining by steam of the acid present in a test portion and reducing of mercury(II)chloride by the acid to mercury(I)chloride, followed by determing of the acid content from the yield of the mercury(I)chloride.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 10.06.2025 (Počet položek: 2 204 105)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.