Norma ISO 6638-1:1985 21.11.1985 náhled

ISO 6638-1:1985

Fruit and vegetable products — Determination of formic acid content — Part 1: Gravimetric method

Automaticky přeložený název:

Ovocné a zeleninové produkty - Stanovení obsahu kyseliny mravenčí - Část 1: Gravimetrická metoda



NORMA vydána dne 21.11.1985


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 309.20 bez DPH
1 309.20

Informace o normě:

Označení normy: ISO 6638-1:1985
Datum vydání normy: 21.11.1985
Kód zboží: NS-434095
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Anotace textu normy ISO 6638-1:1985 :

Description / Abstract: The method consists in quantitative entraining by steam of the acid present in a test portion and reducing of mercury(II)chloride by the acid to mercury(I)chloride, followed by determing of the acid content from the yield of the mercury(I)chloride.

Doporučujeme:

EviZak - všechny zákony včetně jejich evidence na jednom místě

Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.