Norma ISO 7466:1986 18.9.1986 náhled

ISO 7466:1986

Fruit and vegetable products — Determination of 5-hydroxymethylfurfural (5-HMF) content

Automaticky přeložený název:

Ovocné a zeleninové výrobky - Stanovení 5-hydroxymethylfurfuralového (5-HMF) obsah



NORMA vydána dne 18.9.1986


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 309.20 bez DPH
1 309.20

Informace o normě:

Označení normy: ISO 7466:1986
Datum vydání normy: 18.9.1986
Kód zboží: NS-434913
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Anotace textu normy ISO 7466:1986 :

Description / Abstract: The method comsists in preparing of a test solution by adding water to test portion, in the case of products containing more than 10 mg of free sulphur dioxide per litre, adding of acetaldhyde, then adding of p-toluidine and barbituric acid solution to an aliquot potion of the test solution, thus forming a red coloration by reaction with 5-hydroxymethylfurfural present, and spectrometric measuring at a wavelenght of 550nm.

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.