Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable products — Determination of 5-hydroxymethylfurfural (5-HMF) content
Automaticky přeložený název:
Ovocné a zeleninové výrobky - Stanovení 5-hydroxymethylfurfuralového (5-HMF) obsah
NORMA vydána dne 18.9.1986
Označení normy: ISO 7466:1986
Datum vydání normy: 18.9.1986
Kód zboží: NS-434913
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method comsists in preparing of a test solution by adding water to test portion, in the case of products containing more than 10 mg of free sulphur dioxide per litre, adding of acetaldhyde, then adding of p-toluidine and barbituric acid solution to an aliquot potion of the test solution, thus forming a red coloration by reaction with 5-hydroxymethylfurfural present, and spectrometric measuring at a wavelenght of 550nm.
19.11.2003
15.1.2008
6.8.1998
6.8.1998
1.7.1977
1.2.1979
Poslední aktualizace: 04.11.2024 (Počet položek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.