Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruits and vegetables — Principles and techniques of the controlled atmosphere method of storage
Automaticky přeložený název:
Ovoce a zelenina - Zásady a techniky řízené atmosféře způsobu skladování
NORMA vydána dne 3.11.1988
Označení normy: ISO 6949:1988
Datum vydání normy: 3.11.1988
Kód zboží: NS-434409
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: Description of two types of controlled atmospheres: type 1 with slightly reduced oxygen content and more or less enriched in carbon dioxide in such a way that the sum of the contents is 21 % (V/V); type 2 in such a way that the sum of the oxygen and the cabon dioxide contents is below 21 % (V/V). Specification of the method of regulation of atmospheres, of chambers for controlled atmosphere storage, of the regulation of temperature and atmosphere, of the maintenance of the composition of the atmosphere, of checks during the keeping period, and of operations at the and of storage.
18.1.2007
18.2.2008
1.8.1981
1.8.1981
1.9.1981
1.8.1981
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 12.01.2025 (Počet položek: 2 218 564)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.