Norma ISO 5518:2007-ed.2.0 18.1.2007 náhled

ISO 5518:2007-ed.2.0

Fruits, vegetables and derived products — Determination of benzoic acid content — Spectrophotometric method

Automaticky přeložený název:

Ovoce, zelenina a dřevařské výrobky - Stanovení obsahu kyseliny benzoové - Metoda spektrofotometrická



NORMA vydána dne 18.1.2007


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1356.90 bez DPH
1 356.90

Informace o normě:

Označení normy: ISO 5518:2007-ed.2.0
Datum vydání normy: 18.1.2007
Kód zboží: NS-433005
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Anotace textu normy ISO 5518:2007-ed.2.0 :

Description / Abstract: ISO 5518:2007 specifies a method for determining the benzoic acid content of fruits, vegetables and derived products. As chlorobenzoic acids are resistant to oxidation, the method cannot be applied in the presence of p-chlorobenzoic acid, as the absorption spectrum of this acid is close to that of benzoic acid. Neither can it be used in the presence of cinnamic acid, which is transformed into benzoic acid by chromic acid oxidation.

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.