Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruits, vegetables and derived products — Determination of benzoic acid content — Spectrophotometric method
Automaticky přeložený název:
Ovoce, zelenina a dřevařské výrobky - Stanovení obsahu kyseliny benzoové - Metoda spektrofotometrická
NORMA vydána dne 18.1.2007
Označení normy: ISO 5518:2007-ed.2.0
Datum vydání normy: 18.1.2007
Kód zboží: NS-433005
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: ISO 5518:2007 specifies a method for determining the benzoic acid content of fruits, vegetables and derived products. As chlorobenzoic acids are resistant to oxidation, the method cannot be applied in the presence of p-chlorobenzoic acid, as the absorption spectrum of this acid is close to that of benzoic acid. Neither can it be used in the presence of cinnamic acid, which is transformed into benzoic acid by chromic acid oxidation.
1.11.1981
1.9.1984
1.12.1982
1.11.1984
24.4.1986
1.10.1981
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 04.11.2024 (Počet položek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.