Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruits, vegetables and derived products — Determination of zinc content — Part 1: Polarographic method
Automaticky přeložený název:
Ovoce, zelenina a odvozené výrobky - Stanovení obsahu zinku - Část 1: polarografie
NORMA vydána dne 24.4.1986
Označení normy: ISO 6636-1:1986
Datum vydání normy: 24.4.1986
Kód zboží: NS-434091
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method consists in ashing of a test portion in a muffle furnace at 525+25 C, treating the ash obtained with hydrochloric acid, neutralizing with ammonia solution and determing of the value using an ammonia/ammonium chloride electrolyte. Copper, tin, lead and cadmium do not interfere.
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 09.03.2025 (Počet položek: 2 231 932)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.