Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruits, vegetables and derived products — Determination of nitrite and nitrate content — Molecular absorption spectrometric method
Automaticky přeložený název:
Ovoce, zelenina a odvozené výrobky - Stanovení dusitanů a obsah dusičnanů - Molekulární absorpční spektrometrie metoda
NORMA vydána dne 1.11.1984
Označení normy: ISO 6635:1984
Datum vydání normy: 1.11.1984
Kód zboží: NS-434090
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method consists in extracting a test portion with hot water, precipitating the protein by addition of solutions of potassium hexacyanoferrate(II) and zinc acetate, and filtrating the precipitate. Further, reduction of the nitrate to nitrite by metallic cadmium (only for determining the nitrate). Then addition of sulfanilamide chloride and N-(1-naphtyl)ethylenediamine and measurement of the red complex obtained at a wavelength of 538 nm.
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 03.11.2024 (Počet položek: 2 209 203)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.