Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruits, vegetables and derived products — Determination of alkalinity of total ash and of water-soluble ash
Automaticky přeložený název:
Ovoce, zelenina a odvozené výrobky - Stanovení alkality celkového popela a ve vodě rozpustné popela
NORMA vydána dne 1.8.1981
Označení normy: ISO 5520:1981
Datum vydání normy: 1.8.1981
Kód zboží: NS-433007
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: After incineration of the product at 525 +/- 25 degrees centigrade the method consists in a) in the case of total ash: addition of an excess of standard volumetric sulphuric acid solution and back titration with standard volumetric sodium hydroxide solution, b) in the case of water-soluble ash: extraction of the ash with hot water and neutralization of the aqueous extract with standard volumetric sulphuric acid solution.
7.10.2004
1.10.2004
28.11.1991
1.12.1982
8.6.1989
1.10.1981
Poslední aktualizace: 10.01.2025 (Počet položek: 2 218 439)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.