Norma ISO 5520:1981 1.8.1981 náhled

ISO 5520:1981

Fruits, vegetables and derived products — Determination of alkalinity of total ash and of water-soluble ash

Automaticky přeložený název:

Ovoce, zelenina a odvozené výrobky - Stanovení alkality celkového popela a ve vodě rozpustné popela



NORMA vydána dne 1.8.1981


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 263.70 bez DPH
1 263.70

Informace o normě:

Označení normy: ISO 5520:1981
Datum vydání normy: 1.8.1981
Kód zboží: NS-433007
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Anotace textu normy ISO 5520:1981 :

Description / Abstract: After incineration of the product at 525 +/- 25 degrees centigrade the method consists in a) in the case of total ash: addition of an excess of standard volumetric sulphuric acid solution and back titration with standard volumetric sodium hydroxide solution, b) in the case of water-soluble ash: extraction of the ash with hot water and neutralization of the aqueous extract with standard volumetric sulphuric acid solution.

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.