Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable products — Determination of tin content — Method using flame atomic absorption spectrometry
Automaticky přeložený název:
Ovocné a zeleninové výrobky - Stanovení obsahu cínu - Metoda plamenové atomové absorpční spektrometrie
NORMA vydána dne 1.10.2004
Označení normy: ISO 17240:2004
Datum vydání normy: 1.10.2004
Kód zboží: NS-427548
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: ISO 17240:2004 specifies an atomic absorption spectrometric method for the determination of the tin content of fruit and vegetable products in the concentration range 10 mg/kg to 500 mg/kg. It is a rapid method, especially suitable for routine determinations of tin in canned fruits and vegetables contaminated with tin which has migrated from the can. The method can be applied with the prescribed amount of sample to products with a maximum total dry matter content of 30 %. Products with higher contents of total solids can be analysed using smaller amounts of sample after corresponding dilution with deionized water.
19.11.2003
15.1.2008
6.8.1998
6.8.1998
1.7.1977
1.2.1979
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 01.11.2024 (Počet položek: 2 208 817)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.