Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable products — Determination of pH
Automaticky přeložený název:
Ovocné a zeleninové produkty - Stanovení pH
NORMA vydána dne 28.11.1991
Označení normy: ISO 1842:1991-ed.2.0
Datum vydání normy: 28.11.1991
Kód zboží: NS-428112
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
1.11.1981
1.9.1984
1.12.1982
1.11.1984
24.4.1986
1.10.1981
Poslední aktualizace: 10.01.2025 (Počet položek: 2 218 439)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.