Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable products — Determination of formic acid content — Part 2: Routine method
Automaticky přeložený název:
Ovocné a zeleninové produkty - Stanovení obsahu kyseliny mravenčí - Část 2: Rutinní metoda
NORMA vydána dne 1.10.1984
Označení normy: ISO 6638-2:1984
Datum vydání normy: 1.10.1984
Kód zboží: NS-434096
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method consists in quantitative entraining by steam of the acid present in a test portion, determing of the amount of iodine equivalent to the amount of bromine consumed by the acid in the distillate, by titration with sodium thiosulfate standard volumetric solution.
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 28.06.2024 (Počet položek: 2 329 176)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.