Norma ISO 6638-2:1984 1.10.1984 náhled

ISO 6638-2:1984

Fruit and vegetable products — Determination of formic acid content — Part 2: Routine method

Automaticky přeložený název:

Ovocné a zeleninové produkty - Stanovení obsahu kyseliny mravenčí - Část 2: Rutinní metoda



NORMA vydána dne 1.10.1984


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 353.70 bez DPH
1 353.70

Informace o normě:

Označení normy: ISO 6638-2:1984
Datum vydání normy: 1.10.1984
Kód zboží: NS-434096
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Anotace textu normy ISO 6638-2:1984 :

Description / Abstract: The method consists in quantitative entraining by steam of the acid present in a test portion, determing of the amount of iodine equivalent to the amount of bromine consumed by the acid in the distillate, by titration with sodium thiosulfate standard volumetric solution.

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.