Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruits, vegetables and derived products — Determination of ascorbic acid — Part 1: Reference method
Automaticky přeložený název:
Ovoce, zelenina a odvozené výrobky - Stanovení kyseliny askorbové - Část 1: Referenční metoda
NORMA vydána dne 9.10.1986
Označení normy: ISO 6557-1:1986
Datum vydání normy: 9.10.1986
Kód zboží: NS-434004
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method uses the molecular fluorescence spectrometry for the determination of the combined ascorbic and dehydroascorbic acid content. It consists in transforming ascorbic acid into dehydrascorbic acid using activated charcoal, and reacting this with o-phenylendiamine (OPDA).
18.2.2008
1.8.1981
1.8.1981
1.9.1981
1.8.1981
1.11.1984
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 03.11.2024 (Počet položek: 2 209 203)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.