Norma ISO 6557-1:1986 9.10.1986 náhled

ISO 6557-1:1986

Fruits, vegetables and derived products — Determination of ascorbic acid — Part 1: Reference method

Automaticky přeložený název:

Ovoce, zelenina a odvozené výrobky - Stanovení kyseliny askorbové - Část 1: Referenční metoda



NORMA vydána dne 9.10.1986


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 293.70 bez DPH
1 293.70

Informace o normě:

Označení normy: ISO 6557-1:1986
Datum vydání normy: 9.10.1986
Kód zboží: NS-434004
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Anotace textu normy ISO 6557-1:1986 :

Description / Abstract: The method uses the molecular fluorescence spectrometry for the determination of the combined ascorbic and dehydroascorbic acid content. It consists in transforming ascorbic acid into dehydrascorbic acid using activated charcoal, and reacting this with o-phenylendiamine (OPDA).

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.