Norma GOST R 54374-2011 1.7.2012 náhled

GOST R 54374-2011

Poultry meat, edible offal and ready to cook products. Methods for detection and quantity determination of coliform bacteria

Automaticky přeložený název:

Drůbeží maso, jedlé droby a připravené k vaření produktů. Metody pro detekci a množství stanovení koliformních bakterií



NORMA vydána dne 1.7.2012


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 276.90 bez DPH
1 276.90

Informace o normě:

Označení normy: GOST R 54374-2011
Datum vydání normy: 1.7.2012
Kód zboží: NS-403254
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST

Kategorie - podobné normy:

Drůbež a vejce

Anotace textu normy GOST R 54374-2011 :

Implemented changes and corrections:
Amd. 8.12

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.