Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Poultry meat, edible offal and ready to cook products. Methods for detection and quantity determination of coliform bacteria
Automaticky přeložený název:
Drůbeží maso, jedlé droby a připravené k vaření produktů. Metody pro detekci a množství stanovení koliformních bakterií
NORMA vydána dne 1.7.2012
Označení normy: GOST R 54374-2011
Datum vydání normy: 1.7.2012
Kód zboží: NS-403254
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 8.12
NEPLATNÁ
1.1.2011
1.7.2011
NEPLATNÁ
1.7.2011
NEPLATNÁ
1.7.2011
NEPLATNÁ
1.1.2012
NEPLATNÁ
1.1.2012
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 28.12.2024 (Počet položek: 2 217 261)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.