Norma GOST R 54374-2011 1.7.2012 náhled

GOST R 54374-2011

Poultry meat, edible offal and ready to cook products. Methods for detection and quantity determination of coliform bacteria

Automaticky přeložený název:

Drůbeží maso, jedlé droby a připravené k vaření produktů. Metody pro detekci a množství stanovení koliformních bakterií



NORMA vydána dne 1.7.2012


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1319.00 bez DPH
1 319.00

Informace o normě:

Označení normy: GOST R 54374-2011
Datum vydání normy: 1.7.2012
Kód zboží: NS-403254
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST

Kategorie - podobné normy:

Drůbež a vejce

Anotace textu normy GOST R 54374-2011 :

Implemented changes and corrections:

Amd. 8.12

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.