Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Poultry meat. Methods of histological and microscopic analysis
Automaticky přeložený název:
Drůbeží maso. Metody a histologickou analýzou pod mikroskopem
NORMA vydána dne 1.7.2011
Označení normy: GOST R 53853-2010
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2011
Kód zboží: NS-402727
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 26.12.2024 (Počet položek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.