Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food products of commercial poultry eggs processing. Microbiological analysis methods
Automaticky přeložený název:
Potraviny komerční zpracování vajec drůbeže. Mikrobiologické metody analýzy
NORMA vydána dne 1.7.2011
Označení normy: GOST R 53944-2010
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2011
Kód zboží: NS-402817
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 25.04.2025 (Počet položek: 2 197 372)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.