Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Frozen poultry meat. Methods for determination of technologically added water
Automaticky přeložený název:
Zmrazené drůbeží maso. Metody pro stanovení technologicky přidané vody
NORMA vydána dne 1.1.2012
Označení normy: GOST R 54042-2010
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2012
Kód zboží: NS-402921
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 26.12.2024 (Počet položek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.