Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food eggs and foodstuffs of processed poultry eggs. Method for determination of fatty acid composition
Automaticky přeložený název:
Vejcích výživa a potraviny zpracovaných vajec drůbeže. Metoda pro stanovení složení mastných kyselin
NORMA vydána dne 1.1.2012
Označení normy: GOST R 54055-2010
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2012
Kód zboží: NS-402934
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poslední aktualizace: 18.03.2025 (Počet položek: 2 233 643)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.