Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Poultry meat, edible offal and semi-processed products from poultry meat. Methods of organoleptic and physico-chemical examinations
Automaticky přeložený název:
Drůbeží maso, jedlé droby a polotovarů z drůbežího masa. Metody organoleptických a fyzikálně-chemických zkoušek
NORMA vydána dne 1.1.2011
Označení normy: GOST R 53747-2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2011
Kód zboží: NS-402624
Počet stran: 26
Přibližná hmotnost: 78 g (0.17 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 9.12
Poslední aktualizace: 06.02.2025 (Počet položek: 2 224 275)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.