Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku.
NORMA vydána dne 3.5.1984
Označení normy: ČSN 560146-4
Třídící znak: 560146
Katalogové číslo: 29416
Datum vydání normy: 3.5.1984
Kód zboží: NS-130522
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Cukr a výrobky z cukru
Obiloviny, luštěniny a z nich získávané produkty
Tato norma určuje zkušební metody pro stanovení tuku u výrobků a polotovarů cukrovinkářského průmyslu a trvanlivého pečiva. Norma tedy stanovuje metodu zjišťování (ověřování) kvalitativního znaku (jakosti) významného pro hygienu výživy. ČSN 56 0146-4 byla schválena 3.5.1984 a nabyla účinnosti od 1.8.1985. Nahradila ČSN 56 0146 čl. 17 a 18 z 22.10.1964
1.9.1995
1.9.1995
1.9.1995
1.9.1995
1.9.1995
23.5.1988
Poslední aktualizace: 22.11.2024 (Počet položek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.