Norma ČSN 560146-4 3.5.1984 náhled

ČSN 560146-4 (560146)

Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku.



NORMA vydána dne 3.5.1984


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena62.00 bez DPH
62.00

Informace o normě:

Označení normy: ČSN 560146-4
Třídící znak: 560146
Katalogové číslo: 29416
Datum vydání normy: 3.5.1984
Kód zboží: NS-130522
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Anotace textu normy ČSN 560146-4 (560146):

Tato norma určuje zkušební metody pro stanovení tuku u výrobků a polotovarů cukrovinkářského průmyslu a trvanlivého pečiva. Norma tedy stanovuje metodu zjišťování (ověřování) kvalitativního znaku (jakosti) významného pro hygienu výživy. ČSN 56 0146-4 byla schválena 3.5.1984 a nabyla účinnosti od 1.8.1985. Nahradila ČSN 56 0146 čl. 17 a 18 z 22.10.1964

Doporučujeme:

EviZak - všechny zákony včetně jejich evidence na jednom místě

Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.