Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 7: Stanovení titrovatelných kyselin.
NORMA vydána dne 1.9.1995
Označení normy: ČSN 560130-7
Třídící znak: 560130
Katalogové číslo: 18279
Datum vydání normy: 1.9.1995
Kód zboží: NS-130514
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Obiloviny, luštěniny a z nich získávané produkty
Cukr a výrobky z cukru
Tato sedmá část normy určuje metodu stanovení titrovatelných kyselin v cukrářských náplních. Všeobecná ustanovení jsou uvedena v ČSN 56 0130-1. Norma obsahuje tyto kapitoly: kapitolu 1 - Předmět, kapitolu 2 - Rozsah použití, kapitolu 3 - Definice, kapitolu 4 - Podstata metody, kapitolu 5 - Chemikálie, kapitolu 6 - Přístroje a pomůcky, kapitolu 7 - Vzorkování, kapitolu 8 - Pracovní postup a kapitolu 9 - Vyjádření výsledku. Podstata metody a postup při provádění normalizované zkoušky je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0130-7 byla vydána v září 1995. Nahradila čl. 41 ČSN 56 0130 z 16.7.1970
1.11.1997
1.11.1997
1.9.1995
1.9.1995
1.9.1995
1.9.1995
Poslední aktualizace: 22.11.2024 (Počet položek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.