Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable products — Determination of dry matter content by drying under reduced pressure and of water content by azeotropic distillation
Automaticky přeložený název:
Ovoce a zeleniny - Stanovení obsahu sušiny sušením za sníženého tlaku a obsahu vody azeotropickou destilací
NORMA vydána dne 1.3.1982
Označení normy: ISO 1026:1982
Datum vydání normy: 1.3.1982
Kód zboží: NS-421728
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO
1.9.1981
1.8.1981
9.10.1986
1.11.1984
21.5.1992
1.11.1983
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 10.01.2025 (Počet položek: 2 218 439)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.