Norma ISO 1026:1982 1.3.1982 náhled

ISO 1026:1982

Fruit and vegetable products — Determination of dry matter content by drying under reduced pressure and of water content by azeotropic distillation

Automaticky přeložený název:

Ovoce a zeleniny - Stanovení obsahu sušiny sušením za sníženého tlaku a obsahu vody azeotropickou destilací



NORMA vydána dne 1.3.1982


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 345.50 bez DPH
1 345.50

Informace o normě:

Označení normy: ISO 1026:1982
Datum vydání normy: 1.3.1982
Kód zboží: NS-421728
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.