Norma ISO 1026:1982 1.3.1982 náhled

ISO 1026:1982

Fruit and vegetable products — Determination of dry matter content by drying under reduced pressure and of water content by azeotropic distillation

Automaticky přeložený název:

Ovoce a zeleniny - Stanovení obsahu sušiny sušením za sníženého tlaku a obsahu vody azeotropickou destilací



NORMA vydána dne 1.3.1982


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1340.00 bez DPH
1 340.00

Informace o normě:

Označení normy: ISO 1026:1982
Datum vydání normy: 1.3.1982
Kód zboží: NS-421728
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Mezinárodní technická norma
Kategorie: Technické normy ISO

Doporučujeme:

EviZak - všechny zákony včetně jejich evidence na jednom místě

Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.