Norma GOST 31930-2012 1.1.2014 náhled

GOST 31930-2012

Frozen poultry meat. Methods for determination of technologically added water

Automaticky přeložený název:

Mražené drůbeží maso. Metody pro stanovení technologicky přidané vody



NORMA vydána dne 1.1.2014


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 495.80 bez DPH
1 495.80

Informace o normě:

Označení normy: GOST 31930-2012
Datum vydání normy: 1.1.2014
Kód zboží: NS-393395
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST

Kategorie - podobné normy:

Drůbež a vejce

Anotace textu normy GOST 31930-2012 :

Implemented changes and corrections:
Amd. 10.19

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.