Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Frozen poultry meat. Methods for determination of technologically added water
Automaticky přeložený název:
Mražené drůbeží maso. Metody pro stanovení technologicky přidané vody
NORMA vydána dne 1.1.2014
Označení normy: GOST 31930-2012
Datum vydání normy: 1.1.2014
Kód zboží: NS-393395
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 10.19
1.7.2011
NEPLATNÁ
1.7.2011
NEPLATNÁ
1.7.2011
NEPLATNÁ
1.1.2012
NEPLATNÁ
1.1.2012
NEPLATNÁ
1.1.2012
Poslední aktualizace: 18.03.2025 (Počet položek: 2 233 643)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.