Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat and meat products. Determination of starch content
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky. Stanovení obsahu škrobu
NORMA vydána dne 1.1.1994
Označení normy: GOST 29301-92
Datum vydání normy: 1.1.1994
Kód zboží: NS-391939
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 5.09
NEPLATNÁ
1.1.1988
NEPLATNÁ
1.7.1991
NEPLATNÁ
1.1.1980
NEPLATNÁ
1.1.1983
1.7.1985
NEPLATNÁ
1.1.1988
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.